Italiaanse sferen in hartje Leiden

Onze Gelateria Café Bar is gevestigd in een historisch pand aan de Nieuwe Rijn in Leiden, midden in hartje stad. In onze vitrines presenteren wij dagelijks 30 verschillende smaken in eigen huis bereid ijs, opgemaakt als ware kunstwerken. IJs moet je beleven, zien, ruiken, voelen en vooral proeven. Kom eens binnen voor een heerlijke kop Illy koffie uit onze Mirage espressomachine van Kees van Westen. Geniet van de moderne inrichting, de accessoires en Italiaanse muziek.

O
Kwaliteit, puur en eerlijk

IJs van natuurlijke ingrediënten

Hoogwaardige kwaliteit ijs. Puur en met passie gemaakt. Wij werken alleen met natuurlijke ingrediënten: met volle melk, natuurlijke room, verse vruchten en de beste notenpasta’s.

Maar ook bij het gebruik van materialen vinden wij de natuur belangrijk.

“Wij zijn continue op zoek naar originele producten, daar kiezen we uit volle overtuiging voor.”

H

Wij zijn continue op zoek naar oorspronkelijke producten, daar kiezen we voor uit volle overtuiging.

Maxim’s staat voor milieu behoud

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Maxim’s neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Plastic verbruiksverpakkingen en materialen worden zo min mogelijk gebruikt. IJs verpakkingen als bakjes, bekers, lepels en rietjes die Maxim’s gebruikt, zijn veelal gemaakt van biologische en composteerbare materialen (afbreekbaar in het milieu).

M
Een perfecte pauze tijdens een dagje uit

Unieke ligging in hartje Leiden

Gelateria Maxim’s is gevestigd aan de Nieuwe Rijn in het hart van Leiden. Elke zaterdag is hier de grootste weekmarkt van de regio. In de directe omgeving zijn er veel monumenten en bezienswaardigheden zoals de Burcht, de Hooglandse kerk, het Stadhuis en vele historische straatjes en steegjes met winkels en boetiekjes. U kunt parkeren in de garage Garenmarkt, maar er rijden ook continue bussen naar de binnenstad vanaf parkeerterrein Haagweg. Komt u met de boot? Aanleggen kan voor de deur!

G

Ben jij onze nieuwe medewerker?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goed en gemotiveerd personeel. Eigenlijk kan je het geen werken noemen, je wordt gewoon betaald om mensen gelukkig te maken. Hoeveel mensen kunnen dat zeggen?

Solliciteer

W

© Gelateria Maxim's | website: Donkeys & Co.