Koffie & thee

Vers gezet en gemalen

Illy Koffie

Bij Maxim’s kunt u terecht voor diverse koffie specialiteiten. Wij serveren Illy koffie, omdat de kwaliteit van de koffie voorop staat. Geen tijd om te gaan zitten of u wilt verder varen met de boot? Bij Maxim’s verkopen we ook “coffee to go”. Zo kunt u ook onderweg genieten van kwaliteitskoffie.

Illy Koffie voor thuis
Bent u op zoek naar Illy koffiebonen, gemalen koffie of iperespresso capsules om thuis van een lekkere koffie of espresso te genieten? Bij ons kunt u ook Illy koffieproducten voor thuisgebruik kopen.

B
koffie en thee winkel
Speciale kopjes en servies

Illy servies en glaswerk voor thuis of als giftset

Illy heeft een breed assortiment servies voor thuisgebruikers. Dik porseleinen kopjes met het bekende rode logo, om optimaal thuis te genieten van een espresso, lungo of cappuccino. Bent u opzoek naar Illy servies, Illy glazen voor een Café Latte of originele Illy lepeltjes? Wij verkopen servies en glaswerk in een originele cadeauverpakking.

I
illy
Op zoek naar iets unieks?

Illy Art Collection

De passie voor schoonheid, vakmanschap en kwaliteit heeft Illy ertoe gebracht het zintuigelijke genoegen van koffie te koppelen aan het esthetische genoegen van kunst. Dit heeft geleid tot de Illy Art Collection, waarbij een dagelijks gebruiksvoorwerp wordt omgetoverd tot kunstwerkjes, die verschijnen in kleine, genummerde en gesigneerde oplages. Voor de liefhebber, de genieter of als special gift in een prachtige cadeauverpakking.

D
Exclusief en verfijnde thee

Dammann thee

Dammann frères is een exclusief thee merk wat met name geserveerd wordt in exclusievere hotels en speciale theesalons. Van oorsprong komt Dammann frères uit Parijs. Dammann thee wordt door kenners geprezen voor de uitstekende kwaliteit en verfijnde melanges. Bij Maxim’s kunt u genieten van een achttal melanges waaronder de Yunnan vert, Jasmijn, Verveine en de Miss Dammann. Bij het drinken van deze thee proeft u thee in haar puurste vorm.

D
Dammann thee
Een cadeau voor de liefhebbers

Dammann thee voor thuis of om cadeau te geven

Voor de liefhebbers hebben wij een klein assortiment losse Dammann thee. Melanges die luisteren naar namen als Jardin Blue, Quatres Fruit Rouges, Caramel au Beurre Salé, Jardin de Luxembourg en Smokey Lapsang. Stijlvolle mooie theeverpakkingen om thuis te kunnen genieten van een speciale thee of om als verrassing cadeau te geven.

V
koffie en thee winkel leiden
Ook om cadeau te geven!

Een IJs cadeaucheque

De feestelijke cadeaucheque scoort altijd. De cadeaucheque is er in elk willekeurig bedrag vanaf € 10. De cadeaucheque kan voor al onze producten gebruikt worden!

D
maxim's ijssalon

© Gelateria Maxim's | website: Donkeys & Co.