Overige producten

Gelateria Maxim’s is meer dan alleen ijs

Nougat, Cantuccini & Macarons

Naast ons brede assortiment aan melk-roomijs en sorbets hebben wij voor u een gevarieerd aanbod delicatessen.

N
Pure ingrediënten van de allerbeste kwaliteit

Macarons van Maxim’s

Fan van macarons? Macarons komen van origine uit Frankrijk. Wij hebben een bakker gevonden die de mooiste en lekkerste macarons maakt. Voor de bereiding worden pure ingrediënten van de allerbeste kwaliteit geselecteerd. U kunt kiezen uit verschillende smaken zoals bijvoorbeeld frozen yoghurt, Italian cookie, red velvet, pistachio en coconut. Wat is uw favoriete smaak? De macarons worden verpakt in een luxe verpakking voor thuis of om als cadeau te geven

F
Macarons
Ambachtelijk gemaakt

Italiaanse zachte Nougat van Maxim’s

Maxim’s verkoopt ambachtelijk gemaakte zachte nougat geïmporteerd uit Italië. Zachte nougat is een traktatie bij een warme kop koffie of thee op het terras, of als onderdeel van een afsluiting van een lunch of diner. De nougat is luchtdicht verpakt en goed te bewaren. U kunt kiezen uit de smaken Pistache, Tiramisu, Mocca of Limoncello.

M
nougat
Onder eigen receptuur

Cantuccini van Maxim’s

Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes afkomstig uit de regio Toscane. Maxim’s laat bij een ambachtelijke bakker de Cantuccini’s bereiden onder eigen receptuur. De Cantuccini’s worden in de Gelateria geserveerd bij onze koffie specialiteiten en verpakt verkocht als lekkernij voor thuis of als origineel cadeau.

C
Cantuccini
Wekelijks verse delicatessen

Italiaans gebak bij Maxim’s

Wekelijks kunt u bij ons genieten van diverse soorten vers gebak veelal uit Italië zoals Torta Limoncello, Tiramisu Torta Cioccolato en Torta di Mela.

W
Italiaans gebak

© Gelateria Maxim's | website: Donkeys & Co.